13 Ağustos 2013 Salı

                            

Call Of Duty Severlerin Masaüstlerini zenginleştireceği Birbirinden güzel 28 Call of duty Resmi (Ghost Dahil)...

 

                                 x28 Call of Duty Wallpapers






 DOWNLOAD




                                                   
Son Zamanlarda Piyasada Dünya Devi Markaların Çok sayıda Telefonu Bulunmakta insanlar Parasına Kıyıp iyi Bir Telefon almak isterken Kararsız Kalıyor. Bizde Tamamen Sorunu Çözmesede Dünya Devi Markaların Belli Başlı Telefonlarının Kıyaslamalarına Aşağıdaki Linklerde Yer Verdik ...






Sony Xperia Z vs Samsung Galaxy S4

 

HTC One vs Samsung Galaxy S4


Samsung Galaxy S4 vs Apple iPhone 5 

 

  Sony Xperia Z vs Apple iPhone 5  

 

Sony Xperia Z vs HTC One  

 

Samsung Galaxy Mega vs Samsung Galaxy Note II  

 

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Ansızın gelen bir saldırıyla, herşeyini kaybetmiş, itibarını yitirmiş, geleceğini bilinmedik bir karanlığa gömmüş bir ülkenin hikayesi. Bu ülkenin tek umudu ise; Hayaletler!
15/07/2013 10:20

Infinity Ward tarafından geliştirilen ve 10. Call of Duty oyunu olacak olan Ghosts, daha önce alışık olmadığımız, yepyeni bir oynanış deneyimiyle raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Infinity Ward imzasını taşıyacak 6. Call of Duty oyunu olan Ghosts, Amerika’nın başına gelen yıkıcı saldırılardan 10 yıl sonrasını konu alıyor.
Köşeye sıkışmış, her şeyini kaybetmiş bir Amerika
Oyunun hikayesinde geçen bu yıkıcı saldırıların kaynağı belli değildir. Fakat Amerika, bu saldırılarla büyük zarar görmüş, dünya üzerindeki süper güç özelliğini yitirmiş, dahası birçok askeri birimine de son vermek zorunda kalmıştır.
Oyunda bir üyesini kontrol edeceğimiz Ghosts kuruluşu, Amerika’nın sahip olduğu tüm askeri birimlerden, arta kalan kişilerle kurulmuş gizli bir askeri örgüt olarak karşımıza çıkacak.
Call of Duty: Ghosts’da, Modern Warfare üçlemesinin aksine oyun boyunca sadece bir kişiyi kontrol edebileceğiz. Dolayısıyla senaryoda, kontrol ettiğimiz bu karakter çevresinden şekillenecek.
Oyunda, Amerika’nın başına gelen felaketlerin kaynağını ve içeriğini araştırırken yolumuz bazen Brezilya’ya, bazen Büyük Okyanus’a, bazen de Antartika’ya düşecek. Yani her ne kadar oyun boyunca tek bir kişiyi kontrol edebilecek olsak da, yine de kıta kıta dolaşıp, çeşitli operasyonlarda boy göstereceğiz.
Konsol dünyasının dev markalarından Sony, Playstation 3’ü piyasaya sürerken yaptığı hatalardan, dersini fazlasıyla çıkarmış. Konu ile ilgili detaylar haberimizde.
10/08/2013 21:00

Konsol dünyasının en önemli markalarından biri olan Sony, Playstation 3'ü piyasaya sürerken yapmış olduğu hataları, Playstation 4'ü piyasaya sürerken yapmamakta kararlı.
Xbox 360'tan yaklaşık olarak 1 sene sonra piyasaya sürülen ve çıkış fiyatı Xbox 360'a oranla fazla olan Playstation 3, Sony'i ilk dönemlerde yaklaşık olarak 3 milyar dolarlık bir zarara uğratmıştı.
Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Sony'nin önemli isimlerinden Andrew House, PS3'ten önemli dersler çıkardıklarını ve PS4'ün çıkışında aynı hataları tekrarlamayacaklarını belirtti.
Haziran ayında Los Angeles'ta gerçekleşen E3 fuarında, Microsoft'un aksine oyun severlerin suyuna gitmeyi tercih eden Sony, bu nesle 1-0 önde başlamış gözüküyor.
Xbox One ve Playstation 4'ün hemen hemen aynı tarihlerde piyasaya sürüleceğini düşündüğümüzde, Microsoft ve Sony'i kıyasıya bir rekabetin beklediğini söyleyebiliriz.
Treyarch, geçtiğimiz sene Kasım ayında yayınladığı Black Ops 2 için dördüncü ve son DLC paketi olan Apocalypse’yi duyurdu. Duyurulan DLC için yayınlanan video ve detaylar haberimizde.
10/08/2013 15:58

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde Treyarch'ın, Black Ops 2 isimli yapım için piyasaya süreceği son DLC paketine ilişkin yayınladığı Origins isimli videoyu sizlerle paylaşmıştık. Yayınlanan videoda her hikayenin bir başlangıcı ve bir sonunun olduğundan bahsedilirken, DLC paketine ilişkin pek bir bilgi yoktu.
Origins isimli bu videonun bize ne anlatmak istediğini düşünüp dururken Treyarch, Black Ops 2'nin dördüncü ve son DLC paketi olan Apocalypse'yi (Kıyamet) geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurdu.
Şimdilik sadece Xbox 360 için piyasaya sürüleceği belirtilen Apocalypse, 27 Ağustos'ta Xbox Live üzerinden satışa sunulacak. Apocalypse için biçilen fiyat ise 1200 MS puanı.
Hatırlanacağı üzere Treyarch, Black Ops 2 için yayınladığı bir önceki DLC paketini de ilk olarak Xbox 360 için yayınlamış, daha sonradan ise PC ve PS3 içinde piyasaya sürmüştü.
Bizlere dört yeni harita ve zombilerle amansız bir mücadele zevki vaat eden Black Ops 2: Apocalypse için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 
Geçtiğimiz ay PC için raflardaki yerini alan Mortal Kombat’ın satışları, NetherRealm’in beklentilerinin çok üstündeymiş. Oyunun başyapımcısı Ed Boon’un açıklamaları haberimizde.
12/08/2013 08:30

2011 yılında PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen Mortal Kombat, daha sonradan ise PC için piyasaya sürülmüştü.
Oyunun yapımcısı olan NetherRealm, ilk etapta Mortal Kombat'ın PC için yayınlanmayacağını açıklamış, fakat sonradan bu fikrinden vazgeçerek geçtiğimiz ay, Mortal KombatPC için satışa sunmuştu.
Oyunun başyapımcısı ve NetherRealm'in yetkili isimlerinden Ed Boon, resmi twitter sayfası üzerinden yaptığı açıklamada Mortal Kombat'ın PC satışlarının beklentilerinin çok üzerinde seyrettiğini belirtti.
Mortal Kombat'ın PC versiyonunun satış rakamlarının Ed Boon'u memnun etmesi, PS3 ve Xbox 360 için yayınlanan Injustice Gods Among Us'ın PC'ye portlanmasına zemin hazırlayabilir. Ya da bir sonraki Mortal Kombat oyununun PC içinde diğer platformlarla eş zamanlı olarak piyasaya sürülmesini sağlayabilir.
Hatırlanacağı üzere PC için yayınlanan Mortal Kombat'ta oyun için şimdiye kadar çıkmış olan tüm karakterler (PS3 için yayınlanan Kratos hariç) ve arenalarda yer alıyordu.

 
Rockstar tarafından geliştirilen ve 17 Eylül’de PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak olan GTA 5’te bulunacak diller belli oldu. Detaylar haberimizde.
12/08/2013 13:00

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan oynanış videosuyla dahi bu senenin en başarılı yapımı olarak gösterilen GTA 5'in desteklediği diller açıklandı.
Rockstar tarafından yapılan açıklamada, GTA 5'te, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Japonca, Korece, Çince ve Rusça dil seçeneklerinin yer alacağı belirtildi. Oyunda yer alan bu dil seçeneklerinin oyunun çıktığı bölgelere göre farklılık göstereceği açıklandı. (Örneğin Japonya'da yayınlanacak olan GTA 5'te sadece Japonca ve İngilizce olacak.)
Hatırlanacağı üzere GTA 5 gelişim aşamasının başlarında iken, bir grup Türk oyuncu oyunda Türkçe dil desteğinin bulunması için imza kampanyası başlatmıştı. İmza kampanyası kısa sürede hedeflenen rakama ulaşmış ve sonuçlar Rockstar'a bildirilmişti.
Fakat Rockstar'ın seçtiği dillere bakacak olursak, bu imza kampanyasını pekte önemsemediğini söyleyebiliriz. Aslında GTA gibi ülkemizde de son derece popüler olan bir seri için, en azından bir Türkçe alt yazı desteği olmalıydı.
Dilerseniz GTA 5 için yayınlanan ilk ve tek oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




 
      Bu Yayınımızda Siz Oyun severler için Masaüstünüze şıklık katacak Birbirinden güzel Oyun Resimlerini Tek bir Link De Topladık


x7 GTA V
x3 God Of War
x4 CoD
x2 Grid 2
x2 Far Cry 3
x8 Minecraft
x3 GTA Vice city
x1 GTA San andreas
x3 Hitman Absolutions
x6 Crysis 3
x2 Battlefield


           Download


  Arkadaşlar Sitemizden indirdiğiniz Resimleri Bir Tema Halinde Masaüstü Arkaplanınıza Yüklemeyi Resimli olarak Göstereceğim...















 

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!